När jag var barn bode jag i Värpinge by.

Vid 15-års ålder flyttade familjen till Västergatan 12 mitt i centrala Lund.

Efter ett år flyttade vi till Kastanjegatan 21.

Flyttlasset gick till Klostergården,Tordönsvägen 4G, då jag var 18år.

På mitt 21:a år flyttade jag hemifrån och bosatte mig i ett rum och kokvrå på Quantenborgsvägen 3C.

Vid 26 så flyttade jag ned till Klostergården igen, Sunnanväg 207.

Efter ett år var det dags för Örnvägen 102.

Vid 31år flyttade jag då till Högbovägen 1M.

UteHär bodde jag under några år och det var en fin lägenhet trotts sitt enda rum och sitt lilla kök. 37 kvadrat var den på och som tur var så hade den en stor källare till mina alldeles för många saker.

Den hade också uteplats och en rabatt som jag förvandlade från snårskog till en blomstrande oas. Fick mycket beröm av granntanterna för mina blommor och de hade överseende med ett par fester som var lite högljudda. Tvättmaskin hade man i badrummet och DET var fint.

InneDet roliga är att min bror cirka 15år tidigare hade bot i grannlägenheten.

År 2004 fick jag jobb i Malmö och pendlade varje dag med bil. Miljön mådde inte bra, plånboken mådde inte bra och jag tyckte det var jäkligt tråkigt att köra bil varje dag. Dessutom var ju 37 kvadrat inte så mycket. Det var trångt.

Jag ställde mej i MKB:s bostadskö. Anmäler mitt intresse för ett par lägenheter och tittar på en 2:a under takåsarna som verkligen var mysig. Tyvärr går den till någon annan. Anmäler och tittar på en till borta på området Seved. Fin men för mörk och ingen balkong.

AnnonsSå en dag så hittar jag denna och anmäler mitt intresse. Från 37 till 73 kvadrat!

Jag blir kallad till visning.
Jag får titta på världens risigaste ställe med golv från 70-talet och tapeter från samma tid som ser ut som kriget. Jag anmäler vidare intresse och väntar.

Och dra mej baklänges på en liten vagn, uthyreskvinnan från MKB ringer en dag och säger ”-Den är din.”.

Jag hämtar nycklar och tänker att ”nu får jag köpa massor med färg till väggarna.”. Då säger uthyreskvinnan att MKB betalar färg som jag kan hämta ut på Függer färgbutik eftersom lägenheten är i det skicket den är. DESSUTOM så har de lagat ny parkett i vardagsrummet! Snacka om BINGO!

Så jag flyttar till Augustenborgsgatan 15 E i Malmö...