Jag i ett nötskal.

*Har jobbat 10år med ljud & ljus.

*Gillar att gå på loppis.

*Gillar krukväxter och trädgårdsskötsel.

*Tycker att E-type är jättebra.

*Har 107 flyttkartonger med saker lagrade.

*Prenumererar på Råd & Rön.

*Arbetar med sin MacMini.

*Spelar på sin PC.

*Har INTE krossat glaset på sin iPhone sedan 2009.

*Är militant ateist.

*Tycker att Eurovision Song Contest är MYCKET viktigare än fotbolls VM.


Ett av mina intressen är växter. Jobbade innan i livet som växttekniker . Har nu bestämt mig för att jag måste ha en trädgård och mitt mål i livet nu är ett eget hus med mark jag kan odla. Ett växthus, en vinterträdgård. 

Loppmarknad är ett annat intresse.
Älskar att rota i lådor och hitta just "den där" prylen som man inte visste att man behövde, eller faktiskt behöver. Vem behöver inte en grön glasskål formad som ett löv för 3 kronor? Eller ny slang till diskmaskinen för 5 kronor, som man faktiskt behöver. 
Och vem vill missa alla roliga människor som dyker upp? Och alla antiroliga... Jag säger det nu till er: TA INTE med er barnvagnen eller hunden till loppis!
Många loppisfynd hamnar på Tradera. Klirr i kassan. 
Och laserskrivare för 20 kr. Jag behöver aldrig mer köpa en skrivare. Har ett lager. När tonern tar slut så byter man skrivare. 

Dataspel är väldigt kul och avkopplande.
Spelkonsoller är för barn. Man bygger sin egen spel-PC och lägger lika mycket på grafikkortet som vad det senaste X-boxet kostar. Minst. Och ja, man måste ha vattenkylning. FÖR ATT DET ÄR KUL!  
Spelar inte WoW. Det är overkligt.
Spelar där emot Far Cry, Settlers, Age of empires, Dead island, Banished, Tropico, Call of duty, Sims, GTA, mm.

Jag har i 10år jobbat inom evenemangsbranschen. 
Var lite allt i allo på Starlight i Malmö, men höll mest till i verkstaden där jag lagade allt som artisterna hade sönder och byggde nytt åt dem. Ja, du har lyssnat så en artist som sjungit i mina kablar. Jag kan garantera det.  
Har i 10år haft AAA-pass till alla landets festivaler och evenemang. Har dock sällan utnyttjat det... Men Melodifestivalen 2009 var jag på.
Jag jobbade lite för mycket och sa upp mig nyåret 2013-14. Efter det såblev jag trädgårdstomte och husvärd på ett studentboende. Räfsar löv, klipper buskar, tar bort klotter och sånt. Inte jätteutvecklande men okej.

Jag är född 1972 och har upplevt datorns utveckling. Skaffade 1995 internet. Köpte då ett 28.8-modem för 1000kr och skrev samtidigt upp mig för ett årsabonnemang hos en modempool för 150kr/månad + uppkopplingsavgift på 10öre/minut. Och nu gnäller folk för att de "bara" har 10 megabit... 
Med min 486:a påbörjades utforskningen av den digitala motorvägen och man tittade på datorprogrammet "Enter" på TV4. OCH man såg varje avsnitt av serien Kvinnofängelset på nämnda kanal samtidigt som man chattade på Passagen. 

 

 

Jag har aldrig:

Jag har:

 

 

Straffad för: 

 

 

 

Värt att veta: